• Ürituste kalender

    << okt. 2018 >>
    ETKNRLP
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31 1 2 3 4
  • Tulemas | toimumas

  • Uudiste arhiiv:

Õuelasteaed ja talgupäev

Lasteaia vanem rühm pidas esimese veerandi viimasel nädalal õuelasteaeda. Kõik meie õppetegevused toimusid õues. Kuulasime sügise hääli, vaatlesime ilma, tutvustasime lilladele karudele lasteaiahoovi, laulsime, mängisime, tantsisime, õppisime tundma lasteaiahoovi puid, number kahte ja I-tähte, käisime pargist grillimiseks puupulki toomas, püüdsime noaga puupulka teravaks teha, meisterdasime meie rühma Hanna–Marii eestvedamisel leheroosi. Viimasel õuelasteaia päeval said lapsed kohe lasteaeda tulles hommikul õue jääda. Isegi hommikust sõime õues – küll maitses siin toit hästi! Nägime oravat, puukoristajat ja rasvatihaseid.

Tegime muidugi ka tööd. Sügis rõõmustas meid sel nädalal tohutu lehesajuga. Peale leheonnide ehitamist ja lehtedes hullamist, otsustasime korraldada suured leheriisumise talgud. Talgutel osales kogu lasteaiapere – kõigil olid rehad olemas ja nii väiksed kui suured olid usinad riisujad! Pärast tööd tuli ka pidu – lõke ja viinerite grillimine. Vanema rühma lapsed tegid ka lõkkekartuleid. Hommikul oli iga laps ühe kartuli puhtaks pesnud ja fooliumisse pakkinud. Jätsime kartulid uneajaks lõkkesüte sisse küpsema. Pärast selgus, et mõned kartulid olid lausa söestunud – neid kasutasime joonistamiseks. Hästi küpsenud kartulid sõime ära.

Et aga tule tegemisel tuleb ka ohutust tunda, tulid meile lasteaeda järgmisel päeval külla päästeteenistuse töötajad. Nemad rääkisid meile, kuidas tulest targem olla, tutvustasid oma tööd, töövahendeid ja päästeautot.

Õues on mõnus!

Pilte näeb siit.


Vanema rühma õpetaja Raidi Sannik



  • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
    Üldtelefon , mob
    email: E-post:

    Ridala Põhikool Kooli tn 4
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    (tähtsad andmed, järelevalve)

    Telefon:
    - direktor
    - õppealajuhataja
    - sekretär
    - õpetajate tuba

    Faks:
    - direktor

    email: E-post: (üldaadress)

    Kodulehekülg:
    www.ridala.edu.ee

    email: