• Ürituste kalender

    << märts 2019 >>
    ETKNRLP
    25 26 27 28 1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
  • Tulemas | toimumas

  • Uudiste arhiiv:

Oma tegutsemist alustas uus Erasmus+ projekt „Fit for School – Fit for Life”

7. oktoobrist 12. oktoobrini viibisid meie koolis rahvusvahelise projekti koordinaatorid-õpetajad, et panna paika projekti tegevuskava aastateks 2018 – 2020.

Projekti koordinaatorid tööhoosvasakult: õpetajad Sonia Sartori Itaaliast, Juan Antonio Gonzalez Parga Hispaaniast, Cornelia Tschuggnall AustriastFoto: Ene Jundas

Projekti liidriks on Itaalia kool nimega Instituto Comprensivo Folgaria Lavarone Luserna ning partneriteks Austriast Neue Mittelschule Haiming, Hispaaniast Instituto Secular „Hijas de la Natividad de Maria” – Cpr Nuestra Sra del Carmen ning Eestist meie – Ridala Põhikool.

Projekti eesmärgiks on propageerida tervislikke eluviise.

Oleme Ridala Põhikoolis juba alustanud projekti tegevuste elluviimisega. Meie õpilastele on toimunud õpetaja Pille Raudsepa eestvedamisel toredad sügisesed spordipäevad, 11. oktoobril aga valmistasid 4-liikmelised töörühmad oma klassi õpilaste tervislikku eluviisi tutvustavad plakatid „Terves kehas terve vaim”.

Nüüd ootavad meie õpilasi ees uued projektiga seonduvad väljakutsed nagu 8. novembril toimuv MYSTERY SKYPE, kus partnerkoolide õpilaste ülesandeks on võimalikult rohke info saamiseks teineteisele nende koolide kohta küsimusi esitada ja saadud vastuseid hiljem partnerkoolidest seinalehe koostamisel kasutada.

16. novembril toimub aga arvutihääletus selle kohta, milliseid projektiga seonduvaid üritusi–tegevusi soovivad õpilased veel tegevuskavva lisada.

17. detsembril on vaja projektikaaslastele Skype konverentsil tutvustada üht oma maa rahvusspordiala, olles eelnevalt teinud selle kohta lühiuurimuse.

November 2018 – jaanuar 2019 on aga logoideede ja -teostuse aeg. Iga kool võtab Hispaaniasse õpilasvahetusse kaasa 3 oma parimat tööd. Seal valitakse nende hulgast projektile logo.

Hispaaniasse minnakse veebruaris 2019. Meie koolist osaleb partnerkoolidega kohtumisel 4 õpilast ja kaks õpetajat. Kuna projektikohtumistel tehakse palju rühmatöid, peavad õpilased olema valmis suhtlemiseks oma eakaaslastega partnerkoolidest inglise keeles.

Mais 2019 viib tee meid Itaaliasse, septembris ootame ise külla partnerkoolide õpilasi, 2020. mais on aga ees sõit Austriasse.

Projekti lõpparuande kirjutamine toimub Itaalias, kuna Itaalia kool on meie Erasmus+ projekti peakoordinaator.

Toredaid üritusi ja kohtumisi on veelgi.

Kui tekkis tahtmine ja soov Erasmus+ projekti töös aktiivselt osaleda ja kaasa lüüa, võta ühendust õpetaja Ene Jundasega II õppeveerandi 1. nädalal (29. okt – 2. nov), et leppida kokku ühine tegutsemisaeg ja -kava.


Ene Jundas
Erasmus+ projekti koordinaator Ridala Põhikoolis


  • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
    Üldtelefon , mob
    email: E-post:

    Ridala Põhikool Kooli tn 4
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    (tähtsad andmed, järelevalve)

    Telefon:
    - direktor
    - õppealajuhataja
    - sekretär
    - õpetajate tuba

    Faks:
    - direktor

    email: E-post: (üldaadress)

    Kodulehekülg:
    www.ridala.edu.ee

    email: