• Ürituste kalender

  << mai 2020 >>
  ETKNRLP
  27 28 29 30 1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31
 • Tulemas | toimumas

 • Uudiste arhiiv:

Emadepäeva tähistamine Ridala lasteaias

Kolmapäeva õhtupoolikul oli lasteaia õu siginat-saginat täis ja lasteaialapsed olid elevil, sest oodati emmesid-issisid. Emadepäevaks olid ju kõik teinud oma emale kingituse ja kuidagi ei jõudnud ära oodata seda aega, mil kingituse saab üle anda. Veel oli koos õpetajatega selgeks õpitud palju toredaid laule, tantse, luuletusi ja isegi trommustrummilood. Esinemine on ju alati põnev ja seekord oli kontsert õues! Vaatamata jahedale tuulele olid kõik rõõmsad: emmed-issid, lapsed, õpetajad.                                                                                                          
Kontserdi lõppedes läks aga lahti kuuskede istutamine: emad kaevasid usinalt labidatega auke ja istutasid kuuski, 

lastel olid kaasas kastekannud ning kõik kuused said kastetud. Töö läks hoogsalt, sest 

hoovis käis pannkoogitegu ja tuul kandis pannkoogilõhna istutajateni. Oli see vast mõnus: emadepäev koos talgutega „Teeme ära!“, pannkoogid maasikamoosi ja piimaga ning kringel, õues söömine ja kõik koos emaga!

AITÄH lastele ja õpetajatele toreda kontserdi eest!                                                                                      

Aitäh emadele ja isadele koos lastega ning  õpetajatele, kes te lõite kaasa meie talgupäeval „Ridala Põhikooli lasteaia kuuseheki istutamine!“                                                                                 

Suur tänu Patriku isale Kaido Kivimäele, kes meile kuusetaimed organiseeris!

Pilte toredast üritusest näeb siit.

KALLID EMAD JA VANAEMAD!

Põllutäie põllulilli, 
hõlmatäie õnnelilli,
sületäie sinililli  
täna kingin Sinule!

SOOVIME TEILE KÕIGILE TOREDAT EMADEPÄEVA!

 

Ridala Põhikooli ja lasteaia suurte ja väikeste nimel


Milve Viigand
direktor