• Ürituste kalender

  << juuli 2020 >>
  ETKNRLP
  29 30 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31 1 2
 • Tulemas | toimumas

 • Uudiste arhiiv:

Konkursil #MeieReis osalenud 2. klassi autasustati eriauhinnaga

Tore üllatus!

Meie kooli 2. klass osales klassiekskursioonide konkursil #MeieReis projektiga „Oma silmaga, iga ilmaga!”.

Iga vanuseastme parimad projektid selgitas välja žürii koosseisus Liisi Kirch (Rahandusministeeriumi peaspetsialist, rahatarkuse koordinaator), Eveli Jõesaar (Eesti Noorsootöö Keskuse peaekspert, Teeviit.ee koordinaator), Ede Raagmets (Swedbanki juhatuse liige), Leelo Talistu (programmi Noored Kooli vilistlane, Keila gümnaasiumi matemaatikaõpetaja), Kati Voomets (Swedbanki Rahaasjade Teabekeskuse juht), Imbi Henno (Haridus- ja Teadusministeeriumi üldharidusosakonna peaekspert).

Meil on hea meel oma pöidlahoidjatele teatada, et oleme pälvinud eriauhinna Vudila Mängumaa poolt!

Vudila mängumaa kinkis meie klassile mängumaa tasuta külastuse. Meil pole aega tudida, meid ootab vuti Vudila! Vudila on Eesti suurim kogu pere mängumaa, mis asub Kaiavere järve ääres, Tartust vaid 25 km kaugusel. Siin leiavad endale meelepärast tegevust nii suured kui ka väikesed. Vudila mängumaal on koos nii veepark, lõbustuspark, batuudikeskus kui ka loomapark. www.vudila.ee


Ene Jundas
2. klassi juhataja