• Ürituste kalender

    << apr. 2020 >>
    ETKNRLP
    30 31 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 1 2 3
  • Tulemas | toimumas

  • Uudiste arhiiv:

Kooliminevate laste päev Haapsalus

23. mail olid kõikide Haapsalu lasteaedade kooliminevad lapsed kutsutud Haapsalu raudteejaama, et pidada maha üks vahva päev. Üritus oli pühendatud Haapsalu linna 740. aastapäevale.

Päev algas tervituse ja väikese virgutusvõimlemisega. Edasi tegutseti juba töötubades, kus Ridala lasteaia lapsed olid koos Lepatriinu lastehoiu lastega.

Kõikide töötubade teema pidi olema inspireeritud Haapsalust. Nii saime robotite abiga mänguloomad suunata turvaliselt rongi peale, laulda toredaid laule ja uurida pille. Järgmisena kuulasime, mis värvusega hobuseid on olemas ning meeskonnana mänguhobused toimetama ohutule saarele. Oma teadmisi saime näidata Haapsalu-teemalise ristsõna lahendamisel ja osavust kalapüüdmise mängus. Tutvusime Ernst Enno elu, töö ja luuletustega ja saime lünkteksti täita. Vehklemine ja Haapsalu on tihedalt seotud. Sporditöötoas tutvustati vehklemise kehahoidu ja  väljaastesammu. Jooksumäng ei jäänud ka tegemata. Viimasena olime Ridala lasteaia töötoas, mille viisid läbi õpetajad Raidi ja Ülle. See töötuba sai idee Iloni Imedemaast ja Karlssoni osavusest katustel turnida. Nii pididki lapsed vanadel raudteerööbastel kõndides tasakaalu hoidma, et saada sama osavaks nagu Karlsson. Ei puudunud ka tasakaalu hoidmine käes erinevad esemed. Nalja sai, kui tuli kõndida rööpail käes lusikas lihapalliga. Lastepoolse uurimise tulemusena selgus, et lihapall ei olnud just ehtne.

Päeva lõpetuseks laulsime koos Haapsalule sünnipäevalaulu, sõna tervituseks sai Haapsalu aselinnapea Liina Põld, kes kinkis linna poolt lastele logoga sussikotid.

Elevust ja rõõmu kordaläinud päevast oli palju. Rohkem pilte näeb siit.


Kersti Arov
õppealajuhataja



  • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
    Üldtelefon , mob
    email: E-post:

    Ridala Põhikool Kooli tn 4
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    (tähtsad andmed, järelevalve)

    Telefon:
    - direktor
    - õppealajuhataja
    - sekretär
    - õpetajate tuba

    Faks:
    - direktor

    email: E-post: (üldaadress)

    Kodulehekülg:
    www.ridala.edu.ee

    email: