• Ürituste kalender

    << apr. 2024 >>
    ETKNRLP
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5
  • Tulemas | toimumas

  • Uudiste arhiiv:

BBB projekt pidas videokonverentsi ja valmistub sõiduks Tšehhimaale

Erasmus+ projekti tegemistest

29. novembril toimus rahvusvahelise projekti „BBB – Bridges Between Borders” („Riikidevahelised sillad”) partnerite vaheline Skype konverents teemal „Talvised traditsioonid ja rahvakombed”. Oli väga huvitav kuulata Tšehhi, Itaalia ja Austria õpilaste esitlusi ning tutvustada talviseid tähtpäevi Eesti rahvakalendrist. Tublilt esinesid 6. klassi tüdrukud. Reli Rosenberg rääkis jõulukommetest, Maily Märss tutvustas jõulutoite, Stelli Hedith Siht aga meie jõulusümboleid. Cassandra Bulak rääkis vana aasta ärasaatmisest, Carmen Lindsalu küünlapäevast ja Karolin Tiik vastlakommetest. Esitlust aitasid huvitavamaks muuta 4. klassi õpilased, kellega koos lauldi tuntud jõululaulu „Tiliseb, tiliseb aisakell”.

Prahasse sõitvad õpilased

Prahasse sõitvad õpilased

Foto: Ene Jundas

3. detsembri varahommikul sõidavad 4. klassi õpilased Sandra Uustalu, Erik Ulm ja Otto-Valmar Õunas ning 6. klassist Karolin Tiik Tšehhi Vabariigi pealinna Prahasse koos õpetajate Pille Raudsepa ja Ene Jundasega, et osaleda projektikohtumisel partnerkoolide õpilastega. Tagasi jõutakse 9. detsembri hilisõhtul. Kaasa võetakse 4. klassi poolt tehtud suveniire ja kokatädi Ester Pihelga küpsetatud leiba müügiks sõpruskooli jõuluturul. Õpilased on esitamiseks selgeks õppinud lõbusa päkapikutantsu, traditsioonilise jõululaulu „Üle lume lagedale” ning meie kooli tutvustuse.

Esimeseks advendiks sai sõpradele saadetud isetehtud jõulukaardid ja väikesed sussišokolaadid. Tore on teada saada, kas üllatuspakid on kohale jõudnud ning kuidas need projektipartneritele meeldisid.


Ene Jundas
Erasmus+ projekti „Bridges Between Borders” koordinaator Ridala Põhikoolis


  • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
    Üldtelefon , mob
    email: E-post:

    Ridala Põhikool Kooli tn 4
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    (tähtsad andmed, järelevalve)

    Telefon:
    - direktor
    - õppealajuhataja
    - sekretär
    - õpetajate tuba

    Faks:
    - direktor

    email: E-post: (üldaadress)

    Kodulehekülg:
    www.ridala.edu.ee

    email: