• Ürituste kalender

  << okt. 2018 >>
  ETKNRLP
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31 1 2 3 4
 • Tulemas

 • Uudiste arhiiv:

Linnapea pidulik vastuvõtt

„Eesti on mu kodumaa, ilus väike riik on ta,“ laulis Haapsalu kultuurimajas umbes 140 Haapsalu linna koolieelikut ühisel Eestimaa sünnipäeva aktusel. 

Meie, Ridala lasteaia vanem rühm, nende seas. Kõik me olime kutsutud Haapsalu linnapea Urmas Suklese pidulikule vastuvõtule, et koos tähistada Eesti riigi 100. juubelit. Aktusel saime laulda ka Eesti hümni, mille sõnad meil kõigil eelnevalt hästi selgeks olid õpitud. Linnapea rääkis meile, kuidas meie teeme Eestimaale kingituse, kui kõik oma lasteaedades koos sõbralikult mängime, õpime ja suureks saame.

Video vahendusel rääkis meiega isegi meie riigi peaminister Jüri Ratas. Meile esinesid Haapsalu muusikakooli rahvamuusikud ja T-stuudio tantsijad. Iga lasteaedki sai esineda.

Ridala lasteaia eest esinesid meie laulupoisid Margus Hendrik Maripuu, Hendrik Haitjema ja Jasper Niilo. Peale aktust saime kõik linnapeal isiklikult kätt suruda. Meil tuli see hästi välja, olime ju lasteaias eelnevalt sedagi harjutanud. Seejärel pakuti meile muffinit ja morssi. Aitäh Tarekese lasteaiale, kes oli selle toreda ürituse eestvedaja!


Pilte näeb siit.


Vanema rühma õpetaja Raidi Sannik