• Ürituste kalender

    << märts 2024 >>
    ETKNRLP
    26 27 28 29 1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
  • Tulemas | toimumas

  • Uudiste arhiiv:

Lasteaed jäi seisma

„Ma olen natuke kurb ka. Kolmapäeval jääb ju lasteaed seisma,“ teatas viimase lasteaianädala ühes hommikuringis meie rühma Karola.

Viimane lasteaiakuu ja –nädal oli vanema rühma jaoks kiire ja põnev, nagu kogu eelnev aastagi. Natuke kurb oli ka.

Käisime õppealajuhataja Kersti Arovi eestvedamisel loodusõppereisil RMK Nõva külastuskeskuses, Peraküla  metsas ja mere ääres.

Meie rühma Loore pere kutsus meid enda juurde külla Sepa tallu vaatama lambaid ja hobust. Ühtlasi saime teadmisi ka astelpajukasvatusest ja -toodete valmistamisest. Sepa talu lahke perenaine Helena Lagle Tiks andis meile kaasa ka astelpajumahla, millest said osa kõik lasteaialapsed. Aitäh Loore perele!

26. mail osalesime Läänemaa tantsupeol. Tantsud „Põdramaja“ ja „Näpupolka“ olid selgeks õpitud ja kõik lapsed pidasid pika peopäeva hästi vastu – tegid proove, marssisid rongkäigus ja esinesid rõõmsalt peol. Ilusad olid nad ka oma rahvariietes.

Seejärel pidasime keskmise rühma eestvedamisel koos Puises emadepäeva.

Nii jõudiski kätte viimane lasteaianädal ja lõpupidu.

Meie lõpupidu kandis pealkirja „Lasteaia aastaring“ ning meie lõpetajad viisid meid väiksele ringkäigule läbi lasteaias veedetud aastate – sügis, talv, kevad, suvi sõimes, keskmises ja vanemas rühmas. Peol osalesid ka lillad karud, sest lasteaed on liitunud „Kiusamisest vabaks“ programmiga ja väärtustab heaks kaaslaseks olemist. Seda on lillad karud meile kogu lasteaia jooksul õpetanud. Sõimerühm mängis karudega sügisel, keskmine rühm pani karud talvel magama ja vanem rühm püüdis neid kevadel oma lauluga äratada, sest karud oli vaja kooli kaasa võtta. Laulmine karusid ei äratanud, küll aga tantsimine. Tantsu peale ärkas ka Sõber Karu maskott.

Tema tuli meie peole üllatuskülalisena ja tõi kaasa rohkelt elevust ja rõõmu. Sõber Karu äratas väikesed karud talveunest ja jagas lasteaialõpetajatele nende väiksed karud päriseks. Iga lõpetaja sai ka sooja karupai ja karukallistuse ning sõbradiplomi. Sõber Karul oli kevad südames ja ta soovis meiega ka tantsida. Seda saidki kõik lasteaialapsed temaga koos teha. Lõpuks võttis Sõber Karu kaasa keskmise rühma ja sõimerühma väiksed karud ja lahkus – suvepuhkusele. Pidu läks aga edasi, sest nüüd andis direktor Milve Viigand lastele kätte kõige tähtsama – lasteaia lõputunnistuse.

Lapsed said kätte ka oma töödekotid ja mitmeid kingitusi oma lasteaiasõpradelt, õpetajatelt ja juhtkonnalt. Jagati tunnustust ja tänu ka kõigile lapsevanematele, õpetajatele, juhtkonnale ning teenindavale personalile.

Kui aktus läbi, suundusime lasteaiamajja maiustama muffinite ja maasikatega ning vaatama pilte koosveedetud vahvatest lasteaia-aastatest.

Nii see lasteaed vanema rühma jaoks seisma jäigi.

Aitäh kõigile, kes meie lasteaia-elu toredaks on teinud! Head kooliteed kõigile lasteialõpetajatele!
Ilusat suvepuhkust!


Pilte kevadistest üritustest näeb siit.


Vanema rühma õpetaja Raidi Sannik

 



  • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
    Üldtelefon , mob
    email: E-post:

    Ridala Põhikool Kooli tn 4
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    (tähtsad andmed, järelevalve)

    Telefon:
    - direktor
    - õppealajuhataja
    - sekretär
    - õpetajate tuba

    Faks:
    - direktor

    email: E-post: (üldaadress)

    Kodulehekülg:
    www.ridala.edu.ee

    email: