• Ürituste kalender

  << mai 2024 >>
  ETKNRLP
  29 30 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31 1 2
 • Tulemas | toimumas

 • Uudiste arhiiv:

Lasteaia beebikooli suvesoov

beebikooli suvesoov

Armsad Emad!

Meie õppeaasta on lõppemas ning tahaksin kirja panna mõned kokkuvõtvad tähelepanekud ning soovitused. Need read on sündinud elust enesest meie kooskäimiste jooksul ning loodan, et neid lugedes meenuvad Teile meie mõnusad teejoomised, jagatud mured ja rõõmud.

KUI EMAL ON HEA, SIIS ON KA LAPSEL HEA – mõtle kõigi oma toimetuste kõrvalt kindlasti ka enda peale ning tee soeng, naerata, kuula head muusikat või leia midagi muud meelepärast, mis meenutab Sulle, et oled igas ajahetkes suurepärane naine.

PALUN PÜÜA END VÄLJA MAGADA – sest unedefitsiit on Sul alati suur! Palun puhka, sest üleväsimus ja stress vähendavad rinnapiima hulka.

SEEPÄRAST ÄRA HÄBENE TOETUDA MEHELE, VANAVANEMATELE, SÕPRADELE – SA EI PEA ÜKSINDA HAKKAMA SAAMA!

KUI LAPS HAIGESTUB NING SA TUNNED KUIDAS MURE SIND ÜLENI ENDASSE HAARAB, SIIS MINE KINDLASTI ARSTI JUURDE, sest arsti teadmistele lootes väheneb Sinu murekoorem tunduvalt – Sa lihtsalt rahuned ja see on lapse haigestumise puhul oluline – isegi siis, kui arst on vahel pealiskaudne või ei tegele Sinu ja Sinu lapsega piisavalt – ikkagi oled õiges kohas, sest arstiga koos ravid lapse kergema vaevaga terveks.

KUI ARST, KES SINU LAST ESMAKORDSELT NÄEB JA KOHESELT DIAGNOOSI PANEB – see puudutab eriti diagnoose, mis on vaidlustatavad, näiteks rüht ja lihastoonus (sõltub vahel lapse hetkeseisundist) ning kui muidu sa pole selliseid probleeme täheldanud, siis palun säilita kaine mõistus ning konsulteeri veel mõne arstiga ning minu kogemust mööda ei lange arstide arvamused alati kokku – SEEGA KUULA ARSTI SOOVITUSI, KUID USALDA KA ENNAST!

HEA OLEKS, KUI LAPS TUTVUKS VÕIMALIKULT VARAKULT PERE TOIDULAUAGA – jällegi, usalda ennast ning tutvusta erinevaid toite umbes poole aasta vanusele lapsele. Ometi on kõik individuaalne ning lähtub eelkõige oma lapse vajadustest. Samuti tean seda, et kui lapsele liiga hilja pakkuda erinevaid maitseid, võib ta mudilasena olla väga valiv.

LAPSELE EI OLE VAJA ERILISI TINGIMUSI – LAPSELE ON VAJA KODU!

EMA HÄÄL JA PEHMED KÄED – see on võlurohi igaks päevaks – iga pehme silitus ja lauldud lauluke loob lapsega sideme kogu eluks:

 • SEST LAPS KOGEB MAAILMA LÄBI SINU
 • LAPS ARMASTAB SIND TINGIMUSTETA

…anna endale aega seda märgata

Ilusat suve!


Annely Lember • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
  Panga küla, Haapsalu linn
  90402 Läänemaa
  Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
  Üldtelefon , mob
  email: E-post:

  Ridala Põhikool Kooli tn 4
  Panga küla, Haapsalu linn
  90402 Läänemaa
  (tähtsad andmed, järelevalve)

  asukoht kaardil

  Telefon:
  - direktor
  - õppealajuhataja
  - sekretär
  - õpetajate tuba

  Faks:
  - direktor

  email: E-post: (üldaadress)

  Kodulehekülg:
  www.ridala.edu.ee

  email: