• Ürituste kalender

  << juuni 2024 >>
  ETKNRLP
  27 28 29 30 31 1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
 • Tulemas | toimumas

 • Uudiste arhiiv:

Lasteaialapsed käisid Tallinna Loomaaias

5.mail käisid keskmise ja vanema rühma lapsed õppereisil Tallinna Loomaaias. Enne reisi räägiti rühmades palju loomadest: neist loomadest, kes elavad meil kodudes, kes elavad meie metsades ja neist loomadest, keda saame siin Eestis vaadata vaid loomaaias.

Reisielevus oli lastel suur. Bussis arutati, milliseid loomi näha loodetakse ja keda neist väga kardetakse. Kohale jõudes ootas meid kaks loomaaia pedagoogi, kes viisid lapsed rännakule mööda loomaaeda. Põnevust oli palju.

Esmaselt tutvusid lapsed veelindudega, siis kõrgetel jalgadel uhkelt kõndivate kurgedega. Edasi tulid suured loomad. Lapsed vaatasid ja kuulasid loomaaiatöötajate juttu suure huviga jääkarudest, lõvidest, krokodillidest, ahvidest, hülgetest, lakkhuntidest, pürgidest ehk piisonitest, kaamelitest.

Pärast piknikku värskes õhus uudistati veel lastezoo loomi.

Tagasiteel said lapsed rääkida oma lemmikutest. Kellele meeldis enim vaadata jänkusid, kellele krokodille, lõvisid ja hülgeid. Lapsed pidasid pika reisi vapralt vastu ja said palju uusi teadmisi ning  emotsioone. Lasteaias joonistatakse nähtud loomi, et siis piltidest tore näitus üles panna.

Õppereisi toetas Keskonnainvesteeringute Keskus.


Kersti Arov
õppealajuhataja • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
  Panga küla, Haapsalu linn
  90402 Läänemaa
  Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
  Üldtelefon , mob
  email: E-post:

  Ridala Põhikool Kooli tn 4
  Panga küla, Haapsalu linn
  90402 Läänemaa
  (tähtsad andmed, järelevalve)

  asukoht kaardil

  Telefon:
  - direktor
  - õppealajuhataja
  - sekretär
  - õpetajate tuba

  Faks:
  - direktor

  email: E-post: (üldaadress)

  Kodulehekülg:
  www.ridala.edu.ee

  email: