• Ürituste kalender

  << veebr. 2023 >>
  ETKNRLP
  30 31 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 1 2 3 4 5
 • Tulemas | toimumas

 • Uudiste arhiiv:

Algklasside Olümpia

Algklasside Olümpial võisteldi võistkondlikult pendelteatejooksus (5 poissi ja 5 tüdrukut) ning individuaalselt kaugushüppes, palliviskes ja 400 m jooksus. Ridala põhikooli väiksed spordilapsed olid väga edukad. I klasside teatejooksus saadi viie kooli hulgas II koht. Võistkonnas olid Kregor Hammelberg, Rait Hansman, Mikk-Mattias Olgo, Riko Koppe, Rico Selgis, Hanna Haitjema, Kristiina-Liisa Kuslap, Loora Vidrik, Roosi-Marie Rink ja Grete Mari Miller. I klassis tüdrukute nappuse tõttu, olid võistkonnas ka lasteaia vanema rühma lapsed. II klasside teatejooksus saadi nelja kooli hulgas III koht. Võistkonnas jooksid Reio Niilo, Willem Jaan Witkamp, Robert Enno Witkamp, Sander Erik, Marko Raudsepp, Johanna Eilpuu, Hanna Marii Erit, Mia Loreen Janson, Eleorete Almet ja Helena Nukki. III klass meil teatejooksus ei võistelnud, sest klassi õpilaste arv ei anna kümmet välja. Individuaalaladelt saadud medalite üle said rõõmu ja uhkust tunda Johanna Eilpuu, Eleorete Almet, Hanna Haitjema, Kristiina-Liisa Kuslap ja Eleonore Almet. Suur kiitus kõigile õpilastele ja kehalise kasvatuse õpetajale Sirje Matsikule.
õpetaja Pille Raudsepp


 • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
  Panga küla, Haapsalu linn
  90402 Läänemaa
  Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
  Üldtelefon , mob
  email: E-post:

  Ridala Põhikool Kooli tn 4
  Panga küla, Haapsalu linn
  90402 Läänemaa
  (tähtsad andmed, järelevalve)

  Telefon:
  - direktor
  - õppealajuhataja
  - sekretär
  - õpetajate tuba

  Faks:
  - direktor

  email: E-post: (üldaadress)

  Kodulehekülg:
  www.ridala.edu.ee

  email: