• Ürituste kalender

    << apr. 2024 >>
    ETKNRLP
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5
  • Tulemas | toimumas

  • Uudiste arhiiv:

SPORDINÄDALAST ja SPORDIPÄEVAST

Spordinädala tähistamisega alustasime möödunud nädalal, mil oma liikumise meisterlikkust näitasid lasteaia Tammetõrud ja Vahtraninad. Peaaegu kõik lapsed olid osa võtmas. Iga laps näitas enda sportlikku võimekust 20 m jooksus, kaugusele viskes, klotsijooksus, takistusraja läbimises, kotijooksus ja autokummi veeretamises. Kõik said suurepäraselt iga tegevusega hakkama. Kohtunikeks olid V klassi õpilased. Suur kiitus kõigile mudilastele, rühmade kasvatajatele ja kohtunikele reipa kaasalöömise eest.

Teisipäeval said kõik klassid proovida JJStreet tantsustiili. Esitlesid Haapsalu tantsijad.

Kolmapäeval peeti koolis suur rahvalik spordipäev. Spordipäev algas kehalise kasvatuse õpetaja Martin Salfi organiseeritud tantsulise võimlemisega. Ettetantsijateks olid Artur Bevz, Johannes Lemvald, Mia Amanda Päevakene ja Hannah Marie Walsh. Tants tegi meele rõõmsaks ja spordipäev võis alata.

Spordipäeva programmi koostas õp. Martin Salf. Aladeks olid kummikuvise, rõngaste heited täpsusele, erinevate vahendite visked pallikorvi, jalgpalli täpsuslöögid, tennispalliga visked vastu korvilauda, tennispallide kandmine ilma käte abita, kotijooks, takistusrada ja autokummi veeretamine läbi väravate. Läbitavad alad nõudsid head koordinatsiooni, viske- ja löögitäpsust, kiirust ja osavust. Näidates sportlikku vaimu ja füüsilise pingutamise tahet, said kõik osavõtjad kõigega hästi hakkama. Meelisalaks oli takistusraja läbimine ja jalgpallilöögid värava eri tsoonidesse. Võisteldi neljas vanusegrupis, T ja P eraldi. Iga vanusegrupi kolme paremat autasustatakse kõikide alade kokkuvõttes kooli meistrimedaliga „Rahvalik mitmevõistlus“.

Võistlesid ka õpetajad. Kõige vingemad olid Eda Kivimäe, Kadri Jürjer, Sirli Niilo ja Jane Hüdsi. Nemad läbisid kõik alad. Julged üritajad olid ka Aime Koit, Kertu Ilves, Olga Loonde ja Sirje Matsik.

Välja oli kuulutatud ka publiku lemmik, kelleks hinnati IX klassi õpilane Grigori Morozov. Grigori paistis silma heatahtlikkuse, abivalmiduse ja hea sportliku käitumise poolest.

Õpilastest koosnevad kohtunike brigaadid olid väga heal tasemel. Tänu kohtunikele kulges spordipäev organiseeritult ja püsis ajagraafikus.

Suur kiitus kõigile asjaosalistele!

Edaspidiseks soovin, et õppimise ja muu huvitegevuse kõrval kuuluks ka aktiivne liikumine ja liikumisvilumuse arendamine iga õpilase päevaprogrammi!

Kutsun ka toetama liikumispuudega lapsi, kellede toetuseks toimus taas heategevuslik teatejooks. Meie koolist võttis osa viis klassi. Toetada saab helistades numbril 900 7777, kõne hind 7€.

 


Pille Raudsepp

Fotod: Kertu Ilves, Sirli Niilo, Dina Timofejeva, Pille Raudsepp



  • Ridala Põhikooli lasteaed Mäemõisa tee 1
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    Avatud E-R kl 7.00 - 18.00
    Üldtelefon , mob
    email: E-post:

    Ridala Põhikool Kooli tn 4
    Panga küla, Haapsalu linn
    90402 Läänemaa
    (tähtsad andmed, järelevalve)

    Telefon:
    - direktor
    - õppealajuhataja
    - sekretär
    - õpetajate tuba

    Faks:
    - direktor

    email: E-post: (üldaadress)

    Kodulehekülg:
    www.ridala.edu.ee

    email: